Autor stránek

Autor stránek

Hanka Růže Radostná
e-mail: hahahanka70@seznam.cz ,popř. volejte na 725 111 866 :) - zvednu, pouze když právě mohu

Ještě před pár lety jsem nevěřila, že zvládnu nakreslit, co si usmyslím. Pak jsem jednou přečetla v časopise článek o "kreslení pravou mozkovou hemisférou" - taky jsem pochybovala, než jsem absolvovala. Nyní jsou tužky a pastelky mými věrnými společníky.
Kreslení, kreativita, uvolnění mysli - to vše vedlo k uvědomění si, že v mém životě není jen práce pro výdělek a péče o rodinu a o druhé, budování a opečovávání klidného harmonického prostoru pro existenci mých blízkých. Najednou se zrodila ohromná touha po vlastním štěstí, radosti a naplnění. Stále hledám, ale tuším, že ten správný směr jsem již našla.
V současnosti se věnuji harmonizačním cvičením, spontánnímu tanci, kresbě, bubnování pro radost a relaxaci.
Při mé cestě mi pomohla v prvé řadě opora a pochopení mé milované dcery. Spolu jsme začaly jezdit na různé semináře a kurzy, původně jsem ji doprovázela při její cestě za poznáním já - než jsem pochopila, že ona žádné takové kurzy nepotřebuje, neboť vše potřebné si její zářivá bytost již dávno uvědomuje. A tak jsem začala vyhledávat semináře pro sebe samu a díky nim se mi dostalo mnohého poznání a do cesty se mi s láskou postavili další obdivuhodné bytosti, kterým jsem vděčná za to, že existují a že jsou mi vždy nablízku.

Semináře a kurzy, které jsem absolvovala od roku 1995. Uvádím jen pro zajímavost a vlastní připomenutí ;)
- jóga pod vedením zkušené lektorky Drahušky
- taoistické tai chi ( www.taoist.cz)
- kreslení pravou mozkovou hemisférou, pastelka, automatická a léčivá kresba
( http://pospichalova.kvalitne.cz/index.html)
- reálná kresba se Serafiny ( http://www.konecnekreslim.com )
- modrá alfa s Petrem Velechovským ( http://www.modraalfa.cz )
- léčivá energie Shamballa 1024 - zasvěcení I. a II. stupeň
( http://www.fengsuej.info/transformace_zasveceni_shamballa.html
- léčivá energie Reiki ( http://www.tetik.info )
- kurzy masáží - detoxikační medová relaxační masáž ( http://www.masaze-uh.cz/kurzy-uh-medova-masaz), guatemalská neuromuskulární kodová masáž (http://www.tetik.info ), Masér pro sportovní a rekondiční masáže mimo oblast zdravotnictví s celostátní platností (http://www.maserskaskola.cz)
- muzikoterapie ( http://www.tetik.info, http://www.samanismus.estranky.cz/clanky/samanske-oslavy-podzimni-rovnodennosti-2012-s-zivou-hudbou---rishi-a-dhwani.html )
- rodinné konstelace ( http://www.studiovira.cz , http://pospichalova.kvalitne.cz )
- celoroční škola Mohendžodáro I.,II. a III. stupeň ( http://www.mohendzodaro.cz ) www.sugama.cz

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů
Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?
Jsem fyzická osoba podnikající v oblasti vedení lekcí jógy pro ženy Hana Radostná, Herčíkova 15, Brno. Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

Kontaktní údaje
Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete mne kontaktovat na tel. čísle +420 725 111 866 nebo na e-mail: hahahanka70@seznam.cz

Prohlašuji
Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

budu zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů
umožním vám a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

Rozsah osobních údajů a účely zpracování
Zpracovávám osobní údaje, které mí svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

1. Poskytování služeb a plnění smlouvy
Vaše osobní údaje v rozsahu: fakturační údaje, e-mail, telefon, případně korespondenční adresu nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (např. zaslání přístupů do online kurzu, koučinkového programu, konzultací, vstupenek na přednášku, dodání knihy či jiného zboží.

2. Vedení účetnictví
Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

3. Marketing – zasílání newsletterů
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu – zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky.Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu 5 let od udělení.

Pokud narazím na zajímavou tvorbu někoho dalšího, ráda vám jeho práci v e-mailu doporučím. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

4. Fotografie a video záznamy ze seminářů

Na některých mých živých akcích – školeních, seminářích, … pořizuji fotografickou dokumentaci. Fotografie používám v propagačních materiálech, především na webu. U těchto materiálů nikdy nenajdete jména účastníků, jedině pokud by se jednalo o referenci a to na základě souhlasu. Pokud byste na záznamech nechtěli být, dejte nám vědět na našich kontaktních údajích před pořádáním živé akce.

Vaše osobní údaje si ponechávám po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Cookies
Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu. Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači v internetovém prohlížeči zakázat.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů
Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráním je jako kdyby byli mé vlastní. Udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.


Předání osobních údajů třetím osobám
K vašim osobním údajům přistupuji v plném rozsahu významu pojmu mlčenlivostí. Většinu zpracovatelských operací zvládám sama a nepotřebuji k nim 3. strany.

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážu zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to poskytovatelé následujících platforem a služeb:
Facebook
Google – Google Analytics
Seznam.cz
SuperSaaS B.V.,Keizersgracht 639,1077 KR Amsterdam,Nizozemsko. – rezervační systém pro přihlášení na lekce

Fakturky – software pro zpracování objednávek (firma: mbsw.cz)

Je možné, že se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibuji vám však, že v takovém případě při výběru, budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Předávání dat mimo Evropskou unii
Data zpracovávám výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů
V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: hahahanka70@seznam.cz

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup mne můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

Mlčenlivost

Dovoluji si Vás ujistit, že při zpracování Vašich osobních údajů, zachovávám mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.
Nechte si zasílat novinky přímo do Vaší emailové schránky
Zápatí stránek
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one